ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Από την αρχή οι συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ για Μίσιτς

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το θέμα του Μίσιτς συνεχίζει να απασχολεί τους Πορτογάλους, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ έχουν τεθεί σε νέες βάσεις.

Σημερινό δημοσίευμα στην Πορτογαλία αναφέρεται στο θέμα της παραμονής του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στο Δικέφαλο και την Σπόρτινγκ.

"Στη Σπόρτινγκ δεν πρέπει να περιμένουν την επιστροφή του Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ, που έχει προπονητή τον Αμπέλ Φερέιρα και η ελληνική ομάδα έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για να προχωρήσει στην απόκτηση του, ωστόσο δεν έχει υπάρχει ακόμα συμφωνία", γράφουν οι Πορτογάλοι δείχνοντας μια παράμετρο στο θέμα του Κροάτη, που είναι περισσότερο περίπλοκο με το πρόβλημα υγείας που προέκυψε.

Για τον ΠΑΟΚ δεν έχει τεθεί κανένα ζήτημα να αμφισβητηθεί η συμφωνία που υπάρχει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο. και επιτεύχθηκε πριν από λίγους μήνες. Αυτό είναι δεδομένο...

Από την άλλη όμως, ο Δικέφαλος διαπραγματεύεται εξ αρχής σχεδόν τους όρους της απόκτησης του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η ρήτρα των 2 εκατομμύριων ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο δανεισμού έχει πάψει πλέον να έχει ισχύ.

Οι πληροφορίες λένε ότι και οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ δείχνουν διάθεση για να διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις που έχουν με τον Μάριο Μπράνκο, μέχρι τώρα, γίνονται σε καλό κλίμα. Συμφωνία για την ώρα μπορεί να μην υπάρχει αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης για να επιτευχθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ