ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Καντουρί

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Ιταλία γράφουν ότι εδώ και δύο ημέρες ο Καντουρί έχει συμφωνήσει με την Πάρμα και πως απομένει μόνο η συγκατάθεση του ΠΑΟΚ, την ώρα που εμφανίζεται στο προσκήνιο και η Σταντάρ Λιέγης.

Στην Ιταλία γράφουν ότι εδώ και δύο ημέρες ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει συμφωνήσει με την Πάρμα και πως απομένει μόνο η συγκατάθεση του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ενώ πλέον εμφανίζεται στο προσκήνιο και η Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε την ανάγκη να μην υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του στο μέσο της περιόδου και εκτίμησε ότι θα υπάρξουν τελικά μια ή δυο αποχωρήσεις από την Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τόνισε ότι αυτές αφορούν παίκτες που δεν έχουν μέχρι τώρα προσφέρει αυτά που όλοι περιμέναν, φωτογραφίζοντας περιπτώσεις όπως ο Χατσερίντι και ο Ουάρντα.

Ο Λουτσέσκου δεν πρέπει να είχε στο μυαλό του την περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία τα έχει βρει σε όλα με την Πάρμα εδώ και δύο ημέρες και περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Και δεν είναι μόνο οι Ιταλοί, καθώς φαίνεται να προκύπτει ενδιαφέρον και από το Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης να ασχολείται έντονα με την περίπτωση του.

Για την ώρα ο ΠΑΟΚ, με εισήγηση του Λουτσέσκου δε δείχνει διάθεση να παραχωρήσει τον Μαροκινό, ενώ στην Ιταλία γράφουν ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν είτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, είτε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ