ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δήλωσε παρών ο Βαρέλα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε κανονικά χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα αποφασίσει για το αν ο Βαρέλα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ή αν θα παραμείνει στον πάγκο αφήνοντας τη θέση στην ενδεκάδα στον Ίνγκασον για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Κάτι που ως ενδεχόμενο φαντάζει πιθανό αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο συνήθως βασικός στόπερ έχει χάσει τόσες πολλές προπονήσεις στο διάστημα της διακοπής.

Και για τους Καντουρί και Αουγκούστο τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά με τους δύο ποδοσφαιριστές να περνούν αγωνιστικά τεστ και αναμένεται την Παρασκευή (13/9), στην τελευταία προπόνηση του Δικέφαλου πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών τους. Και οι δύο θα υπολογίζονται για το τοπικό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ