ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γιαννούλη

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ιταλία γράφουν ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Γιαννούλη μπορεί να είναι ο ιδανικός διάδοχος του Αλεξάνταρ Κολάροβ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα σε ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της Ρόμα, η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησης του Δημήτρη Γιαννούλη.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει: " Η Ρόμα κλείνει μεταγραφές και το επόμενο βήμα είναι η απόκτηση ενός μπακ που θα μπορεί να διαδεχθεί τον Κολάροβ. Η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη μοιάζει ιδανική για την ομάδα του Φονσέκα.

Ο 24χρονος που μπορεί να παίξει όλη την πλευρά έχει φέτος 23 συμμετοχές και ένα γκολ και αν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή. Ο Γιαννούλης είναι διεθνής και έχει ρήτρα στα 10 εκατ. ευρώ" αναφέρει το ρεπορτάζ που επίσης σημειώνει ότι τον αμυντικό του ΠΑΟΚ τον έχει προσέξει και η Μάντσεστερ Σίτι.

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι είναι πιθανό σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο να προκύψει πρόταση και μάλιστα μεγάλη για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Για αυτό το λόγο έχουν ήδη έτοιμη μια λίστα με αριστεροπόδαρους μπακ, ώστε να μπορούν να την ενεργοποιήσουν για να βρουν αν χρειαστεί τον αντικαταστάτη. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που χρειαστεί να αναζητήσουν επιθετικό, όπως έχει ήδη ζητήσει ο Αμπέλ Φερέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ