ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Διπλή απώλεια με Βιεϊρίνια και Πέλκα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Εξετάσεις έκαναν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας και από τα αποτελέσματά τους θα προκύψει και ο χρόνος που θα μείνουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Η ήττα από την Μπάτε δεν κόστισε στον ΠΑΟΚ μόνο τον αποκλεισμό από την Ευρώπη αλλά και τους τραυματισμούς των δύο αρχηγών του Βιειρίνια και Πέλκα που έγιναν αναγκαστικά αλλαγή.

Όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ "οι τραυματίες Δημήτρης Πέλκας (δεξιά γάμπα), Αντρέ Βιεϊρίνια (οπίσθιο μηριαίοι αριστερά) υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις κι αναμένονται τ’ αποτελέσματα για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και ο χρόνος απουσίας τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις", κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο θα χάσουν τον εκτός έδρας αγώνα με το Λεβαδειακό.

Στο σχετικό ενημερωτικό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε και θέση για την επόμενη ημέρα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

"Η απογοήτευση για την αδυναμία πρόκρισης στους 32 του Europa League και την εντός έδρας ήττα από τη ΜΠΑΤΕ που ολοκλήρωσε με το χειρότερο τρόπο την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη.

Κυρίως γιατί ο Δικέφαλος είχε τις δυνατότητες να συνεχίσει στη διοργάνωση, αλλά δεν κατάφερε να τις φανερώσει στο γήπεδο. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΠΑΟΚ να κάνει αυτοκριτική για τα λάθη που έγιναν και να συνεχίζει την τεράστια προσπάθεια του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσπάθεια που τον βοήθησε να σβήσει το -2 και την πίεση που έφερε στην ομάδα, να παραμένει αήττητος και μόνος πρώτος επτά βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Ατρόμητο.

Η πορεία στο Europa League, λοιπόν, είναι ένα σημείο το οποίο προκαλεί προβληματισμό, αλλά δεν αναιρεί όσα έχει πετύχει η ομάδα ως τώρα", αναφέρεται σε αυτό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ