ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δύο τραυματίες οπαδοί από τα επεισόδια στην Μπρατισλάβα

ΠΑΟΚ: Δύο τραυματίες οπαδοί από τα επεισόδια στην Μπρατισλάβα
MOTIONTEAM

Μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε κι ένας οπαδός της ομάδας, ο οποίος χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα στη διάρκεια των επεισοδίων με την Αστυνομία και θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση στο μάτι. Σοβαρά τραυματίας άλλος ένας φίλος του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον πρώτο αγώνα για τα playoffs του Europa League και θα ψάξει τη μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, η αναμέτρηση επισκιάστηκε από το σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Δικεφάλου και της Αστυνομίας πριν από την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα, στα επεισόδια τραυματίστηκαν σοβαρά δύο φίλοι του ΠΑΟΚ, με τον έναν εκ των δύο να επιστρεφει μαζί με την αποστολή, καθώς χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά του και να μπουν τα θραύσματα μέσα στο μάτι του.

Ο άτυχος φίλος της ομάδας θα χρειαστεί να κάνει άμεσα επέμβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο έτερος οπαδός χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα στο μάγουλο, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μία τεράστια πληγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Ένταση με οπαδούς του Δικεφάλου και δακρυγόνα στην Μπρατισλάβα
ΠΑΟΚ: Οι ασπρόμαυροι καταγγέλουν την αστυνομία της Σλοβακίας για προκλητική βία
Οι πέντε παίκτες που πρέπει να πάρεις στο Greek Fantasy League του Stoiximan.gr
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ