ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δυσκολεύει του Παλίνια, κοιτάζει κι αλλού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς την περίπτωση του Ζοάο Παλίνια, αλλά οι δυσκολίες που συναντά λόγω της Μπράγκα τον αναγκάζουν να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Σχεδόν αδύνατο να επιστρέψει ο Σέρζιο Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ μας έχει συνηθίσει να παλεύει μέχρι τέλους τους μεταγραφικούς στόχους που θέλει, μέχρι να συναντήσει... τοίχο. Η περίπτωση του Ζοάο Παλίνια από την αρχή εμφάνιζε δυσκολίες.

Το εμπόδιο δεν ήταν η Σπόρτινγκ, με την οποία ο Δικεφάλος έχει συμφωνήσει σε όλα. Ούτε, φυσικά ο παίκτης, ο οποίος θέλει να έλθει στην Ελλάδα για τους νταμπλούχους. Το πρόβλημα είναι η Μπράγκα, στην οποία ο παίκτης παραχωρήθηκε από τα λιοντάρια το καλοκαίρι του 2018 με τη μορφή διετούς δανεισμού (μέχρι το 2020).

Οι μινιότος κρατούν αρνητική στάση ως προς την παραχώρηση του 24χρονου Πορτογάλου αμυντικού μέσου. Έτσι ο ΠΑΟΚ αναγκάζεται να ψάξει εναλλακτικές περιπτώσεις που έχει στη μεταγραφική του λίστα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλειφθεί εντελώς η περίπτωση του εκλεκτού του Αμπέλ Φερέιρα, αλλά τα χρονικά περιθώρια πιέζουν.

ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΕΡΖΙΟ ΟΛΙΒΕΪΡΑ

Από την πρώτη στιγμή που ο Σέρζιο Ολιβέιρα επέστρεψε στην Πόρτο, στον ΠΑΟΚ γνώριζαν ότι ήταν δύσκολο να μπορέσουν ν' αποκτήσουν ξανά τον Πορτογάλο. Η πώληση του Όλιβερ Τόρες στη Σεβίλλη αντί 12.000.000 ευρώ κάνει σχεδόν απίθανη την επιστροφή του στην Τούμπα.

Ο 27χρονος υπολογίζεται κανονικά από τον Σέρζιο Κονσεϊσάο και δύσκολα θα φύγει από το Ντραγκάο, τουλάχιστον κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ