ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκτός και πάλι ο Στοχ - μέσα ο Λάμπρου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη το Σάββατο (07/12, 18.00) στην Τούμπα, με τον Αμπέλ Φερέιρα να αφήνει εκτός τον Στοχ για ένα ακόμη παιχνίδι, αλλά να παίρνει στην αποστολή τον Λάζαρο Λάμπρου.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία τελευταία προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη το Σάββατο το απόγευμα (07/12, 18.00) για τη 13η αγωνιστική της Super League 1, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην διαφοροποιεί τη λίστα με τους 19 ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, με τους Βέρνμπλουμ και Ζαμπά να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, όπως και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που είναι τιμωρημένος. Τη θέση του Βραζιλιάνου στην αποστολή παίρνει ο Λάζαρος Λάμπρου, αφήνοντας τον Μίροσλαβ Στοχ εκτός από ένα ακόμη παιχνίδι, γεγονός που δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ενδεικτικό για το πόσο μακριά είναι από τις επιλογές του προπονητή του Δικεφάλου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Άκπομ και Σβιντέρσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ