ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη βήμα για τη Νέα Τούμπα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Κατά πλειοψηφία σε μια συνεδρίαση που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης ενέκρινε την εισήγηση του ΠΑΟΚ για την εκπόνηση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για τη Νέα Τούμπα.

Στη συνεδρίαση εκφράστηκαν ενστάσεις για το 27ο Λύκειο που βρίσκεται στα όρια της έκτασης στην οποία σκοπεύει ο ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Ήδη πάντως στις επαφές που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Δικέφαλου με τους Τοπικούς Φορείς έχουν διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να γκρεμιστεί κανένα σχολείο που βρίσκεται στην περιοχή και πως όποιες παρεμβάσεις μπορεί να υπάρξουν θα αποκατασταθούν με έξοδα του ΠΑΟΚ. Και αυτός είναι ένας από τους όρους που θέτει ο Δήμος στον ΠΑΟΚ.

Με την έγκριση της πρότασης του ΠΑΟΚ για Ειδικό Χωρικό Σχέδιο από το Δήμο Θεσσαλονίκης, μετά και από την έγκριση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι άνθρωποι του Δικέφαλου μπορούν να ξεκινήσουν στην εκπόνηση του. Οι εκτιμήσεις λένε ότι το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο θα είναι έτοιμο τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου θα γίνει με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος έπειτα από πρόταση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και πώς οι οικοδομικές άδειας θα εκδοθούν τον Ιανουάριο του 2020.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ