ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Ατρόμητο με τρεις επιστροφές

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Μπήκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το Περιστέρι και οι τρεις ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με μια πρωινή προπόνηση. Μετά από αυτή ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που το απόγευμα (13/9) θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν τα ονόματα και των τριών ποδοσφαιριστών που είχαν πρόβλημα τραυματισμού πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Όπως ήταν αναμενόμενο στην αποστολή είναι ο Φερνάντο Βαρέλα, που διεκδικεί και θέση στην ενδεκάδα αλλά και οι Ομάρ Καντουρί και Αουγκούστο.

Για την Αθήνα θα ταξιδέψουν 19 ποδοσφαιριστές με έναν από τους Καντουρί και Αγκούστο να βρίσκεται στον πάγκο για να υπάρχει εναλλακτική σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα στο δίδυμο των κεντρικών χαφ που θα αποτελείται από τους Εσίτι και Μίσιτς.

Την αποστολή του Δικέφαλου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Αγκούστο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σβιντέρσκι και Άκπομ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ