ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Φιλικό με την Κ19 για τον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Φιλικό με την Κ19 για τον Δικέφαλο
MOTIONTEAM

Ευκαιρία για να τεστάρουν τους παίκτες τους σε συνθήκες αγώνα στη Νέα Μεσημβρία είχαν οι Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία κατά τη φιλική αναμέτρηση της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ με την Κ19.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μπεσίκτας στις 25 Αυγούστου για τα προκριματικά του Champions League. Ο Δικέφαλος αναζητά αντίπαλο για ένα φιλικό παιχνίδι τις επόμενες ημέρες προκειμένου ο Αμπέλ Φερέιρα να τεστάρει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον κορονοιό δεν είναι εύκολη πάντως η διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών με τον Πορτογάλο πάντως να έχει την ευκαιρία για δοκιμές σήμερα απέναντι στην Κ-19 του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε και πολλά στοιχεία για το συγκεκριμένο οικογενειακό φιλικό παρά μόνο ότι οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν σε διαφορετικά γήπεδαγια 90 λεπτά. Με τις προπονήσεις πάντως να έχουν προσαρμοστεί στο γεγονός ότι πλησιάζει ο αγώνας με την Μπεσίκτας οι παίκτες της ανδρικής ομάδας εμφανίστηκαν σαφώς πιο…φρέσκοι απέναντι στους πιτσιρικάδες του Πάμπλο Γκαρσία.

"Φιλικό και μάλιστα ιδιαίτερο. Οι Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία είχαν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες τους σε δράση, σε ένα δυνατό προπονητικό τεστ, το οποίο μάλιστα διεξήχθη σε δύο γήπεδα.

Οι δύο προπονητές παρέταξαν δύο 11άδες ο καθένας, οι οποίες έδωσαν μάχη για 90λεπτα, σε συνθήκες αγώνα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να ολοκληρώνει και κάποια τεστ, τα οποία έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.

Το Σάββατο (15.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φουλάρει για μεταγραφές
Στην Τούμπα ο Νινούα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ