ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γέμισε γαλανόλευκες τοinstagramτων παικτών του δικέφαλου

ΠΑΟΚ: Γέμισε γαλανόλευκες τοinstagramτων παικτών του δικέφαλου

Τα μηνύματα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η φετινή επέτειος της 25 Μαρτίου ήταν διαφορετική από τις άλλες λόγω κορονοϊού. Η απομόνωση στο σπίτι δεν εμπόδισε πάντως τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να στείλουν τα μηνύματα τους μέσω των social media. To instagram γέμισε με μηνύματα αισιοδοξίας με αφορμή τη σημερινή επέτειο.

Μετά την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ ακολούθησαν αυτές των προπονητών του Φερέιρα και Γκαρσία και αρκετών ποδοσφαιριστών του.

ΦΕΡΕΙΡΑ: «Έμπνευση και κουράγιο»

Στο ίδιο μήκος κύματος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινήθηκε και ο Αμπέλ Φερέιρα που έγραψε στα ελληνικά και στα αγγλικά: «Χαρούμενη μέρα Ανεξαρτησίας σε όλους τους Έλληνες. Ας λειτουργήσει αυτή η μέρα και ό,τι συμβολίζει ως έμπνευση κι ας μας δώσει κουράγιο σ' αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε».

ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ: «Αντισταθείτε και πάντα να πηγαίνουμε μπροστά»

Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. «Χρόνια σου πολλά Ελλάδα! χρόνια σας πολλά Έλληνες! Αντισταθείτε και πάντα να πηγαίνουμε μπροστά. Όταν τελειώσει όλο αυτό ελπίζουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι άνθρωποι!»

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: «Χρόνια πολλά Ελλάδα»

«Χρόνια πολλά Ελλάδα...Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες» ήταν το μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: «Περήφανος που είμαι Έλληνας»

Περήφανος που είναι Έλληνας Πασχαλάκης δήλωσε στην ανάρτηση του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. «Περήφανος που γεννήθηκα Έλληνας, περήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα !!Ζήτω στους Έλληνες που θυσιάστηκαν και θυσιάζονται σε αυτόν τον τόπο ..!!!!«ΧΡΟΝΙΑΠΟΛΛΑΕΛΛΑΔΑΜΟΥ»έγραψεστηνανάρτησητου.

ΖΑΜΠΑ: «Θα κουβαλάω την Ελλάδα για πάντα μαζί μου»

Ούτε οι ξένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚπαρέλειψαν να στείλουν τις ευχές τους για τη σημερινή επέτειο. « Χαρούμενη επέτειο Ελλάδα!. Υπέροχη χώρα την οποία έμαθα να αγαπώ και θα την κουβαλώ μαζί μου στην υπόλοιπη ζωή μου έγραψε ο Λέο Ζαμπά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ