ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για το τρίποντο και το ρεκόρ με Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ξάνθη το απόγευμα (18:00) στην Τούμπα και θέλει να πάρει μια ακόμη νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του στο PAOK TV παραδέχθηκε ότι τις προηγούμενες ημέρες προσπαθούσε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους και μακριά από όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και όσα ακολουθήσαν μετά από αυτό.

"Ωστόσο εμείς κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα. Συγκέντρωση στη δουλειά μας και στο έργο μας συγκεκριμένα μέσα στο γήπεδο, γιατί εκεί κερδίζουμε τα αποτελέσματά μας. Ό,τι συμβαίνει έξω δεν το ελέγχουμε, τα βλέπουμε, τα έχουμε υπόψη μας, αλλά κατευθύνουμε την προσήλωση μας σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Και αυτό που ξέρουμε, είναι να παίζουμε", είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Οι δοκιμές που πραγματοποίησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού αγώνα έδειξαν ότι κάνει δεύτερες σκέψεις κυρίως εξαιτίας της απουσίας του Ντόουγκλας Αουγκούστο από την μεσαία γραμμή της ομάδας του. Για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Βραζιλιάνου, που θα λείψει μετά από 9 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, θα αναγκαστεί να παίξει με 2 οκτάρια.

Και αυτό διότι μπορεί να δοκίμασε σχήματα με τον Εσίτι δίπλα στο Μίσιτς, αλλά δύσκολα θα επαναφέρει το Νιγηριανό στις βασικές του επιλογές. Το θέμα λοιπόν είναι αν θα ξεκινήσει με τον Καντουρί ή το Μαουρίσιο στα κεντρικά του χαφ μαζί με τον Κροάτη. Δεν αποκλείεται ο Μαουρίσιο να πάρει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του φανέλα βασικού.

Από την άλλη, εφόσον η επιλογή του στα χαφ είναι ο Μαροκινός, θα πρέπει αλλάξουν τα δεδομένα και μεσοεπιθετικά όπου μόνο ο Λημνιός και ο Σβιντέρσκι έχουν μάλλον δεδομένη μια θέση στην ενδεκάδα. Τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν ο Βιεϊρίνια, ο Μπίσεσβαρ και ο Πέλκας με τον αρχηγό και τον Σουριναμέζο να έχουν το προβάδισμα.

Στα μετόπισθεν δεν προβλέπονται αλλαγές με τους Ζίβκοβιτς, απέναντι στην πρώην ομάδα του, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλη να συνθέτουν την άμυνα του Δικεφάλου

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΡΕΚΟΡ

Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, όποιοι και αν είναι οι παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού, είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης καθώς ο στόχος είναι το απόλυτο μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο Δικέφαλος δεν ηττηθεί από την Ξάνθη, θα καταφέρει να κρατήσει το αήττητο για 48ο παιχνίδι και για πρώτη φορά Ιστορία της Α΄Εθνικής θα υπάρξει ομάδα που δεν έχει χάσει σε τρεις συνεχόμενους γύρους πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ