ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η αποστολή των πρωταθλητών για την πρεμιέρα

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή του ΠΑΟΚ για το φετινό πρωτάθλημα, ενόψει του αυριανού (25/8, 20:00) αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ώρα πρεμιέρας για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" ρίχνεται στη μάχη της φετινής Super League 1 και έχει ως στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα του.

Πρώτος αντίπαλος ο Παναιτωλικός στο γήπεδο της Τούμπας και ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του Δικεφάλου, όπου απουσιάζει ο Λάμπρου. Στη σημερινή (24/8) προπόνηση, ο Πορτογάλος δούλεψε στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά:

"Η αποστολή για την πρεμιέρα της Super League

Ώρα πρεμιέρας για τους αήττητους πρωταθλητής. Ο Δικέφαλος ρίχνεται στη μάχη της φετινής Super League και έχει ως στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα. Πρώτος αντίπαλος ο Παναιτωλικός στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές πάνω στο κομμάτι της τακτικής, ενόψει της μάχης με τους Αγρινιώτες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε και η αποστολή για την πρεμιέρα της Super League 2019-20, η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σβιντέρσκι, Γαϊτανίδης.

Αγοράστε τώρα το εισιτήριό σας για το παιχνίδι εδώ ή μπείτε στο PAOK TV και δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ