ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη φέρνει εξελίξεις

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Κινητικότητα επικρατεί στον ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδους του Γενάρη. Λίστες, συμβόλαια και συσκέψεις σε πρώτο πλάνο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και στη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει και μια σύσκεψη που θα καθορίσει τις κινήσεις του Δικέφαλου στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Έτσι στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα υπάρχει έντονη κινητικότητα και προετοιμασία σε πολλά επίπεδα. Από την μία ετοιμάζονται μεταγραφικές λίστες που σε πρώτο χρόνο αφορούν κυρίως τις ανάγκες που ενδεχόμενα θα δημιουργηθούν σε περίπτωση αποχωρήσεων από την ομάδα ποδοσφαιριστών που θεωρούνται βασικοί.

Κάτι που απεύχεται φυσικά ο Αμπέλ Φερέιρα και το έχει ξεκαθαρίσει δημόσια, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί ως πιθανότητα από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δημιουργήσει έσοδα λόγω της πίεσης που υπάρχει από το Financial Fair Play. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα ήθελαν να αποφύγουν να μπουν σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση τους (Γιαννούλης και Λημνιός ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία) ωστόσο οφείλουν να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο.

Ένα ακόμη ζήτημα που απασχολεί είναι οι παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια και θα πρέπει να καθοριστεί το μέλλον τους. Το ενδεχόμενο δανεισμών μπορεί να καλύψει Λάμπρου και Μιχάι, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί λύση στην περίπτωση του Μίροσλαβ Στοχ με τον οποίο θα γίνουν συζητήσεις ενόψει του Γενάρη. Το σίγουρο είναι ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος θα είναι ιδιαίτερη για τον ΠΑΟΚ που ως προτεραιότητα θα πρέπει να έχει την εξασφάλιση εσόδων χωρίς να επηρεαστεί από αυτήν η ποιότητα της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ