ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το δανεισμό του Βαγκέ στον Δικέφαλο

Barcelona head coach Ernesto Valverde, right, talks with Moussa Wague, left, during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Napoli, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Barcelona head coach Ernesto Valverde, right, talks with Moussa Wague, left, during the first half of a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Napoli, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Την παραχώρηση του Μούσα Βαγκέ στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Μπαρτσελόνα.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημνότητα ο Μουσά Βαγκέ, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο του Βορρά για το δανεισμό του Μούσα Βαγκέ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 22χρονος Σενεγαλέζος δεξιός μπακ θα αγωνιστεί τη σεζόν 2020-21 στον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού από τους μπλαουγκράνα, που θα καλύψουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα του συμβολαίου του.

"Ο Μουσά Βαγκέ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα στις 13 Απριλίου 2019 σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ουέσκα. Ο Σενεγαλέζος διεθνής έχει αγωνιστεί έξι φορές με την πρώτη ομάδα: τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα και δύο στο Champions League.

Στην Ευρώπη έκανε το ντεμπούτο του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και έπειτα αγωνίστηκε και κόντρα στην Ίντερ. Ο Βαγκέ ήταν μέλος της ομάδας της Μπαρτσελόνα που κατέκτησε την La Liga τη σεζόν 2018-19 και πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020 ως δανεικός στην γαλλική Νις", αναφερει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο καταλανικός σύλλογος, παραθέτοντας στοιχεία για τη μέχρι τώρα παρουσία του Βαγκέ στους μπλαουγκράνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ