ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ώρα των παικτών

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η απόφαση του CAS και η επιστροφή των 7 βαθμών άλλαξαν τα δεδομένα στη βαθμολογία των playoffs, ωστόσοοι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι αυτοί που θα πρέπει να διατηρήσουν την ομάδα τους στη δεύτερη θέση.

Η επιστροφή των 7 βαθμών από το CAS αυξάνει τις ευθύνες του αγωνιστικού τμήματος στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και την εξασφάλιση του εισιτήριου για τα προκριματικά του επόμενου Champions League. Στην πραγματικότητα η απόφαση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δίνει την μπάλα στον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες του και το αν θα την εκμεταλλευτούν ή όχι θα φανεί στο γήπεδο και στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν, το αυριανό με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και κυρίως σε αυτό της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουλίου, οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούν να περάσουν στην ομάδα ότι πλέον είναι στο χέρι ων παικτών να πάρουν τους βαθμούς που απαιτούνται να σωθεί η χρονιά.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να περιμένει ότι από την μια στιγμή στην άλλη και επειδή ο ΠΑΟΚ έχει και πάλι τους βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο έχει αλλάξει και η κατάσταση στην ομάδα. Άλλωστε ήδη στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές των playoffs και με τις ισοπαλίες με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ο Δικέφαλος άρχισε να "τρώει… τα κανονάκια" των 7 βαθμών που του έχουν επιστραφεί από το CAS.

Με την διαφορά από την ΑΕΚ στο +3 είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια, από αυτά που έχουν προηγηθεί και είναι απαραίτητο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με βαθμολογικά οφέλη από τα δύο ντέρμπι που θα δώσει σε τέσσερις ημέρες στην πρωτεύουσα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος δεν έχουν επιλυθεί. Οι επιστροφές των παικτών περιορίζονται ουσιαστικά στον Άντερσον Εσίτι καθώς ο Βιεϊρίνια είναι ακόμη ανέτοιμος και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα φανεί αν η ψυχολογική ώθηση από την απόφαση του CAS, ήταν αρκετή για να αλλάξει και την εικόνα του Δικεφάλου. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έχει καιρό να κάνει ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι και ίσως να το χρωστάει στους φιλάθλους του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ