ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η υπέροχη αφιέρωση του Ζίβκοβιτς στον Μίσιτς

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

O Ζίκβο Ζίβκοβιτς, με μία υπέροχη ανάρτηση στα social media, αφιέρωσε τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα στον συμπαίκτη του, Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία πρόκριση για τα playoffs του Champions League, επικρατώντας 2-1 της Μπενφίκα στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος καλείται να περάσει και το εμπόδιο της Κράσνονταρ προκειμένου να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ στη χθεσινή (15/09) μεγάλη επιτυχία ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ζίβκο Ζίβκοβιτς που πραγματοποίησε αρκετές καλές επεμβάσεις. Ο Σέρβος γκολκίπερ, με ανάρτηση στα social media, θέλησε να αφιερώσει τη νίκη και την πρόκριση στον συμπαίκτη του Γιόζιπ Μίσιτς που βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης.

"Τα συναισθήματα μου απόψε είναι τόσο μεγάλα και πρέπει να πω ότι όλη η ομάδα γνωρίζει ότι μας δίνεις ενέργεια για όλους... Τα λέμε σύντομα αδερφέ μου", αναφέρει η ανάρτηση, η οποία έχει συνδυαστεί με μία φωτογραφία των δύο παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 2-1: ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα
Ο Γιαννούλης πάει τον ΠΑΟΚ τρένο στους ομίλους
Δύο αρχοντικές κούρσες καριέρας
ΠΑΕ ΑΕΛ: "Συγχαρητήρια ΠΑΟΚ, μας κάνατε υπερήφανους"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ