ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ιταλική επιμονή για Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Δημήτρης Γιαννούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρόταση των 6 εκατομμυρίων της Αταλάντα για τον Δημήτρη Γιαννούλη, την ώρα που η ιταλική ομάδα θέλει να παραμείνει στη διεκδίκησή του ακόμη και με τα χρήματα της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Στα ιταλικά ΜΜΕ γίνεται θέμα το γεγονός ότι η Αταλάντα κατέθεσε πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ για το Δημήτρη Γιαννούλη, πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, και αυτή δεν έχει γίνει δεκτή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο οι Ιταλοί γράφουν ότι μέχρι τα 10 εκατομμύρια του buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του, η διαφορά δεν είναι μεγάλη, δείχνοντας ίσως και την επιθυμία της ομάδας από το Μπέργκαμο να παραμείνει στην διεκδίκηση του νεαρού ακραίου αμυντικού του Δικεφάλου.

Βέβαια ήδη ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει στον ποδοσφαιριστή την επιθυμία του για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με μεγάλη αύξηση των ετήσιων αποδοχών του και αντίστοιχη αύξηση της ρήτρας στα 20 εκατομμύρια.

Όπως και να έχει το θέμα του Δημήτρη Γιαννούλη θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τα δύο παιχνίδια με την Κράσνονταρ που θα κρίνει και αν ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο επόμενο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μονόδρομος η ανανέωση του Γιαννούλη
ΠΑΟΚ: Τα είπαν Ρέμπε-Γιαννούλης, στόχος να μείνει με διπλάσιες αποδοχές και ρήτρα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ