ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Και η Ρίβερ Πλέιτ για Ρέι

ΠΑΟΚ: Και η Ρίβερ Πλέιτ για Ρέι

Μετά τη Λανούς, στο "κόλπο" για την απόκτηση του Ροντρίγκο Ρέι έχει μπει και η Ρίβερ Πλέιτ. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ διατηρεί στην Αργεντινή το καλό όνομα που δημιούργησε με τη Γοδόι Κρουζ.

Ο Ροντρίγκο Ρέι μπορεί να μην αγωνίστηκε λεπτό στα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ ωστόσο διατηρεί ακόμη στην Αργεντινή το καλό όνομα που δημιούργησε τα χρόνια που αγωνίστηκε στη Γοδόι Κρουζ.

Και αυτό αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον που δείχνουν για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ομάδες από την πατρίδα του. Από την στιγμή που έχει γίνει ξεκάθαρο ότι ο Ρέι δεν θα συνεχίσει στην Τούμπα, έχουν προκύψει ενδιαφερόμενοι από τη Λατινική Αμερική.

Το ενδιαφέρον της Λανούς είναι επιβεβαιωμένο από τον πρόεδρο της Νικολάς Ρούσο και από ότι φαίνεται δεν είναι το μοναδικό. Στην Αργεντινή πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι για το Ρέι ενδιαφέρεται και η Ρίβερ Πλέιτ που έχει στα πλάνα της τον γκολκίπερ του Δικεφάλου.

Ο ίδιος πάντως ο Ρέι δείχνει, για την ώρα τουλάχιστον, να περιμένει πρόταση από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα καθώς δεν «καίγεται» να επιστρέψει στην πατρίδα του. Οι εκπρόσωποι του που έχουν ενημερωθεί από τον ΠΑΟΚ να του βρουν ομάδα, τον έχουν ήδη προτείνει σε ομάδες της Ιβηρικής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ