ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Και τώρα ο "τελικός" για τη 2η θέση

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν παρά να κινούνται στον απόηχο της μεγάλης νίκης τους επί του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" ωστόσο θα πρέπει άμεσα να μπουν στο κλίμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, από το οποίο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ομάρ Ελ Καντουρί.

Η πρωινή ανάρτηση του ΠΑΟΚ στο twitter μπορεί να είναι ενδεικτική της επίδρασης που έχει στη ψυχολογία της ομάδας η νίκη επί του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.

"Όταν είναι Δευτέρα, αλλά δεν πειράζει", ήταν το ποστάρισμα του Δικέφαλου, η αποστολή του οποίου παραμένει στην Αθήνα και θα ξεκινήσει άμεσα την προετοιμασία της για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΤΟΥΡΙ, ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΙΝΓΚΑΣΟΝ

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του χωρίς τον Ομάρ Ελ Καντουρί που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει στο ΟΑΚΑ την ποινή της μίας αγωνιστικής. Από εκεί και πέρα στη σημερινή προπόνηση θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Ίνγκι Ίνγκασον που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο ημίχρονο του ντέρμπι στο "Καραισκάκης".

Ο Ισλανδός από τις προηγούμενες ημέρες αισθανόταν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και του έγινε παυσίπονη ένεση για να αγωνιστεί κατά των ερυθρόλευκων. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα επαναξιολογήσουν σήμερα την κατάσταση του για να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος να παίξει με την ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ