ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κοντά σε Μπράνταριτς

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς σε ματς της Εθνικής Κροατίας
Ο Φίλιπ Μπράνταριτς σε ματς της Εθνικής Κροατίας

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί ν' αποκτήσει τον 27χρονο Κροάτη μέσο, Φίλιπ Μπράνταριτς, και μάλιστα οι επαφές με την Κάλιαρι βρίσκονται σε εξαιρετικά καλό δρόμο, πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή, κατόπιν εισήγησης του Πορτογάλου προπονητή του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος παρουσιάστηκε κι επίσημα την Τετάρτη (17/7).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν μάλιστα προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι. Οι πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για σχεδόν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

O Μπράνταριτς γεννήθηκε στο Σπλιτ στις 11 Ιανουαρίου του 1992 και είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας της πόλης, Χάιντουκ. Το 2015 μετακινήθηκε στη Ριέκα αντί 300.000 ευρώ, ενώ το περυσινό καλοκαίρι (2018) παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κάλιαρι.

Η ομάδα της Σαρδηνίας τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο (19/1) με κανονική μεταγραφή, αντί 5.000.000 ευρώ από την κροατική ομάδα. Ο Δικέφαλος είναι κοντά στο να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή κι όχι με δανεισμό.

Είναι ο παίκτης τον οποίον θέλει ο προπονητής καθώς συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει να βάλει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και μόνο εάν παρουσιαστεί κάτι καλύτερο θα προτιμηθεί άλλη περίπτωση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ