ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κροάτης διαιτητής σφυρίζει το πρώτο ματς με την Σλόβαν

Referee Ivan Bebek from Croatia, argues with Villareal players during  the Europa league, group G soccer match between Lazio and Villareal at Rome's Olympic stadium, Thursday, Oct. 22, 2009. At left, defender Gonzalo Rodriguez; at center n. 18, Angel Lopez. (AP Photo/Pier Paolo Cito)
Referee Ivan Bebek from Croatia, argues with Villareal players during the Europa league, group G soccer match between Lazio and Villareal at Rome's Olympic stadium, Thursday, Oct. 22, 2009. At left, defender Gonzalo Rodriguez; at center n. 18, Angel Lopez. (AP Photo/Pier Paolo Cito) AP PHOTO/PIER PAOLO CITO

Ο Κροάτης διαιτητής, Ιβάν Μπέμπεκ, είναι ο εκλεκτός της UEFA για να σφυρίξει στο πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και αποκλείστηκε από τον Άγιαξ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει τώρα να αποκλείσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιπλάνηση μέσω του Europa League.

Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (22/8) στην Μπρατισλάβα και όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ιβάν Μπέμπεκ θα είναι εκείνος που θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Ο 42χρονος Κροάτης διαιτητής θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Ιγκόρ Πάγιατς.

Από το 2006 σφυρίζει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του ενώ διαθέτει και μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας διευθύνει 12 αναμετρήσεις για το Champions League και 35 για το Europa League.

Photo Credits: AP Photo/Pier Paolo Cito

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Βλέπει Σλόβαν ενόψει Europa League
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ