ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξεκινά η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Ξεκινά η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό

Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει επιστροφές, όπως εκείνης του Βιεϊρίνια, ενόψει Ολυμπιακού, ενώ ο κόσμος του Δικεφάλου βρίσκεται σε αναμονή για τα εισιτήρια του ντέρμπι. Την Τρίτη (18/2) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για την αναμέτρηση στο δικαστικό μέγαρο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα (17/2) την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο Αμπέλ Φερέιρα τους άφησε σήμερα ελεύθερους και από αύριο τους περιμένει για προπόνηση.

Στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους θα επιστρέψουν Μίσιτς και Μπίσεσβαρ που εξέτισαν την ποινή τους στην Λάρισα για τις κάρτες που συμπλήρωσαν. Ο μόνος που βρίσκεται πλέον στο όριο των καρτών είναι ο Ίνγκι Ίνγκασον που έχει τρεις μετά από αυτή που αντίκρισε στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα στο μέτωπο των τραυματιών δεν αναμένεται κάποια επιστροφή εκτός από αυτή του Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Παρασκευής και έχασε το παιχνίδι στην Λάρισα. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί στις επόμενες προπονήσεις αλλά όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Είναι λογικό οι φίλοι του ΠΑΟΚ που δεν φρόντισαν το καλοκαίρι να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας αδημονούν για τα εισιτήρια του κυριακάτικου ντέρμπι. Λογικά αυτά θα κυκλοφορήσουν στα μέσα της εβδομάδας και το πιθανότερο είναι να διατεθούν μόνο μέσω διαδικτύου.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης η σύσκεψη για το ντέρμπι που κάλεσε ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος . Σε αυτήν θα βρίσκεται και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς. Επίσης, πέραν των εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ, στη σύσκεψη θα παραστούν στελέχη της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, της Πυροσβεστικής και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ