ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μακριά από τους συμπαίκτες του ο Μπίσεσβαρ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μπίσεσβαρ, πανηγυρικό (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Μπίσεσβαρ επέστρεψε από την Ολλανδία, υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊού και θα προπονείται μόνος του μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Τακτική στην επιθετική λειτουργία δούλεψε ο Φερέιρα.

Την εποχή του κορονοϊού ακόμη και τα ταξίδια των ποδοσφαιριστών στις πατρίδες τους δεν είναι μια απλή υπόθεση. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για παράδειγμα που ταξίδεψε στην Ολλανδία με ειδική άδεια για να βρεθεί στο γάμο του αδερφού του, επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα όμως δεν μπορούσε να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ.

Ο Σουριναμέζος υποβλήθηκε με την επιστροφή του σε τεστ ανίχνευσης covid-19 και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μακριά από τους υπόλοιπους. Πότε θα επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις; Μόνο όταν βγουν τα αποτελέσματα και είναι αρνητικά.

Την ώρα που ο Μπίσεσβαρ προπονούνταν μόνος του οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλευαν επιθετική τακτική και κυκλοφορία της μπάλας.

"Η Τετάρτη (02.09) στη Νέα Μεσημβρία ήταν μέρα τακτικής, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματος και να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του.

Η δουλειά ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα μέσα από δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια είχαμε παιχνίδια, αρχικά χωρίς και στη συνέχεια με τερματοφύλακες και συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες σχετικά με την επιθετική ανάπτυξη, την κυκλοφορία της μπάλας και τις τοποθετήσεις.

O Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά δούλεψε και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε από την ειδική άδεια που είχε, υποβλήθηκε σε τεστ για τον Covid-19, προπονήθηκε μόνος του σε διαφορετικό χώρο και ώρα και μόλις βγει το αποτέλεσμα θα επιστρέψει στο κανονικό γκρουπ.

Την Πέμπτη (03.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ