ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με 3.500 οπαδούς στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στη διάθεση του 3.500 εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής στα Πηγάδια. Αλλαγές στον τρόπο εισόδου των φιλάθλων ανακοίνωσε η Ξάνθη.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Ξάνθη- ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες συμφώνησαν να παραχωρηθούν 3.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του ΠΑΟΚ. Στη διάθεση του θα είναι εκτός από το πέταλο των φιλοξενούμενων του γηπέδου και ένα μεγάλο μέρος της κερκίδας που βρίσκεται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

Τα εισιτήρια που θα δοθούν στους φίλους του ΠΑΟΚ θα κοστίζουν 20 και 25 ευρώ και ο τρόπος διάθεσης του θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο υπήρξε απαγόρευση μετακίνησης για τους φίλους του Δικέφαλου, ωστόσο περισσότεροι από 1000 βρέθηκαν κοντά στην ομάδα τους.

Από την πλευρά της η Ξάνθη ανακοίνωσε πως θα αλλάξει ο τρόπος εισόδου των φιλάθλων σε συγκεκριμένες θύρες του γηπέδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ, την Κυριακή 31/03/2019, ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι:

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΘΥΡΑΣ Α1 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη ΘΥΡΑ Α και της ΘΥΡΑΣ Β1 από τη ΘΥΡΑ Γ

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/03/2019, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων του αγώνα με πρωταρχικό στόχο και σκοπό την ασφάλεια των φιλάθλων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ζητούμε συγνώμη για την «αναστάτωση» των φιλάθλων μας, και ελπίζουμε στην κατανόησή τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ