ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με 30 παίκτες στο Πήλιο

ΠΑΟΚ: Με 30 παίκτες στο Πήλιο
PAOK, proponisi (eurokinissi) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την Τρίτη (4/8) για το Πήλιο όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με τον Φερέιρα να έχει 30 παίκτες στη διάθεση του. Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν τη Δευτέρα οι παίκτες του δικέφαλου.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε κανονικά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα της Δευτέρας είχε τόσο προπόνηση όσο και εργομετρικές εξετάσεις με τους παίκτες του δικέφαλου να χωρίζονται σε γκρουπ.

Η προπόνηση είχε παιχνίδια φυσικής κατάστασης, δουλειά στο passing game και μάχες… ποδοβόλεϊ. Οι Δημήτρης Πέλκας, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Από εκεί και πέρα την Τρίτη (4/8) ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για το Πήλιο και το βασικό στάδιο προετοιμασίας του με τον Φερέιρα να έχει 30 παίκτες στη διάθεση του. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί κανονικά οι Πέλκας, Ίνγκασον και Αουγκούστο παρά τους τραυματισμούς τους αλλά όχι και ο Χατζηστραβός που θα παρεμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης εκτός έμεινε ο Στοχ που βρίσκεται σε καραντίνα, ο Μίσιτς που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και ο νεαρός γκολκίπερ Ταλιχμανίδης.

Συγκεκριμένα οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ρέι, Μελίσσας, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης, Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Τζόλης, Ουάρντα, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Κούτσιας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ