ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί, χωρίς Μίσιτς στη Ριζούπολη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε και την Κυριακή (17/2) χωρίς ενοχλήσεις και ακολουθεί την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (18/2, 19:00) . Εκτός για δεύτερο διαδοχικό ματς ο Γιόσιπ Μίσιτς.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το Δευτεριάτικο (18/2, 19:00) αγώνα στη Ριζούπολη ολοκληρώθηκε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και να μπαίνει στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Χοσέ Κάνιας κρίθηκε ανέτοιμος και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον τραυματία Βέρνμπλουμ, τον τιμωρημένο Γιάννουλη, τους δυο τερματοφύλακες Γλύκο και Σιαμπάνη, το Μαλεζά και τον Χατσερίντι που δεν υπολογίζονται, τους δύο νεαρούς Λύρατζη και Μπαλογιάννη αλλά και τους τρεις δανεικούς Τόσκα, Καρέλη και Μίσιτς.

Ο Κροάτης που αποκτήθηκε με δανεισμό από τη Σπόρτινγκ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο μένει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ , Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ και Σβιντέρσκι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ