ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Κάτσε η προετοιμασία στην Ολλανδία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάτσε επιστρέφει μαζί με τους Λάμπρου και Μελίσσα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Τετάρτη (26/6) απόγευμα η πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου.

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Από αύριο (25/6) το απόγευμα και το πρωί της Τετάρτης (26/6) είναι προγραμματισμένο να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και η πρώτη προπόνηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ.

Σε αυτήν θα συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές από την περυσινή Κ-19 του Δικέφαλου και πιο συγκεκριμένα οι: Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, Μαρκόφκσι, Παπαδόπουλος και Ταλιχμανίδης.

Μέχρι τη Δευτέρα που η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, οι προπονήσεις θα είναι διπλές, εκτός από αυτή της Παρασκευής θα είναι πρωινή.

Οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία την 1η Ιουλίου. Τελευταίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικέφαλου στις 15/7 ο Κάρολ Σβιντέρσκι που είχε μέχρι προχθές (22/6) υποχρεώσεις με την εθνική Πολωνίας Κ-21 ετών.

Ανάμεσα στους διεθνείς θα είναι και ο Έργκους Κάτσε που επιστρέφει από δανεισμό στον Παναθηναϊκό. Εκτός του Κάτσε οι μοναδικοί δανεικοί που θα επιστρέψουν θα είναι ο Λάμπρου και ο Μελίσσας.

Κάτι που σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δανεικοί (Χατζηισαΐας, Κίτσιου, Μουλέν, Μιχόγεβιτς και άλλοι) δεν θα είναι στο ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στις προπονήσεις θα συμμετέχει κανονικά και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, από τη στιγμή που έχει ναυαγήσει η μεταγραφή του στην Σταντάρ Λιέγης.

Λογικά μέχρι την πρώτη προπόνηση της Τετάρτης θα έχουν ανακοινωθεί οι Μιχάι, Μελιόπουλος και Ζίβκοβιτς που θα δώσουν κανονικά το παρόν τους στην προετοιμασία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ