ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Με σειρά προτεραιότητας τα εισιτήρια για Τσέλσι

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στο Λονδίνο είναι τεράστια, γεγονός που αναγκάζει την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να ορίσει σειρά προτεραιότητας στα μαγικά χαρτάκια που έχει στη διάθεση της.

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ τονίζει ότι τα εισιτήρια για το ματς με την Τσέλσι θα τεθούν την Τετάρτη το πρωί στη διάθεση των ενδιαφερόμενων.

Ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι δικαίωμα αγοράς ενός και μόνο εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας στις σουίτες της Τούμπας και στις θέσειςVIP.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (14.11) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα Τσέλσι-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Stamford Bridge στις 29 Νοεμβρίου.

Δικαίωμα αγοράς ενός και μόνο εισιτηρίου έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι πληρωμένων εισιτηρίων διαρκείας σουιτών, Vip και VipA και για την αγορά του εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη του ΑΔΤ ή του διαβατηρίου τους.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν μόνο την Τετάρτη (14.11) 09:00-17:00 και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων εισιτηρίων. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 23€ και η πληρωμή γίνεται μόνο με μετρητά.

Στην περίπτωση που δεν διατεθούν όλα τα εισιτήρια, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τους κατόχους διαρκείας των υπολοίπων θυρών» αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ