ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Στοχ κατά του ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μίροσλαβ Στοχ επιστρέφει μετά από καιρό και για πρώτη φορά μέσα στο 2020 στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, στη ρεβάνς του 3-0 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή του θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο αγώνα με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (15/01, 15.00) στην Τούμπα για τη φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδας. Οι απουσίες είναι αρκετές και δεν έχουν μόνο να κάνουν με το υπέρ του σκορ στον πρώτο αγώνα και το γεγονός ότι το 3-0 στην Κρήτη εξασφαλίζει την πρόκριση.

Για παράδειγμα, ο Μίσιτς δεν θα προφυλαχθεί παρά το γεγονός ότιείχε ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και έμεινε σήμερα στο γυμναστήριο σε αντίθεση με τον Μπίσεσβαρ που πονά στα πλευρά από την σύγκρουση του με το Βασίλη Μπάρκα στη διάρκεια του αγώνα και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Αμπέλ Φερέιρα προτίμησε να προφυλάξει και τους Κρέσπο και Καντουρί. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν αλλά τους περιμένει να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητας του.

Εκτός αποστολής, όπως και στο πρώτο παιχνίδι στην Κρήτη έμεινε ο Ζίβκοβιτς, ενώ για πρώτη φορά μέσα στο 2020 βρίσκεται σε αυτήν ο Μίροσλαβ Στοχ. Εκτός έμεινε και ο Ενέα Μιχάι που λογικά περιμένει τέτοια παιχνίδια για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι 19 της αποστολής είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Στοχ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι και Άκπομ .

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ