ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με συνταγή "Άμστερνταμ" στη Σλοβακία

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα πιθανότατα με την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε απέναντι στον Άγιαξ καθώς όπως είπε και ο προπονητήςτου, Αμπέλ Φερέιρα, δεν έχει λόγους να κάνει αλλαγές.

Στην χθεσινή (21/8) συνέντευξη Τύπου, ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για το τρίπτυχο που θεωρεί πως μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

"Θα πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι, συγκεντρωμένοι και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιθετικότητα από το πρώτο λεπτό", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός που ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λόγους να αλλάξει και πολλά στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με τα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Η τελευταία του αναφορά ενισχύει την πιθανότητα που είχε διαφανεί από τις προηγούμενες προπονήσεις, ότι δηλαδή η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα είναι η ίδια με αυτή που αγωνίστηκε απέναντι στους πρωταθλητές Ολλανδίας. Υπάρχουν ωστόσο περιθώρια για μια αλλαγή που αν προκύψει το πιθανότερο είναι να αφορά στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Αν δηλαδή υπάρχει κάποιος από τους έντεκα που ξεκίνησε στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" που μπορεί να αισθάνεται ότι η θέση του είναι επισφαλής αυτός είναι μάλλον ο Ζαμπά, με το Λημνιό ή τον Στοχ να διεκδικούν τη φανέλα του βασικού. Και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει πιθανότητες αλλά λογικά Εσίτι και Καντουρί θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν.

Το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλη και Γιαννούλη στην άμυνα, Εσίτι και Καντουρί στα χαφ, τον Πέλκα και τον Άκπομ στην επίθεση και τους Μπίσεσβαρ και το Ζαμπά στα άκρα. Όπως αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ, αλλά διαφορετική προσέγγιση και περισσότερο επιθετική φιλοσοφία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ