ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Μήλον της Έριδος" τα τηλεοπτικά

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Η ΕΡΤ έχει κάνει την κίνηση της την ώρα που η NOVA διατηρεί το δικαίωμα να καταθέσει αυτή την τελευταία προσφορά στον ΠΑΟΚ για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του.

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά σε σχέση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του νταμπλούχου πλέον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Δικέφαλου με τηNOVAεκπνέει ήδη υπάρχουν συζητήσει με κανάλια που έχουν δείξει ενδιαφέρουν να προβάλουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας την επόμενη περίοδο 2019-20.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΡΤ που κινείται δυναμικά για να εντάξει στο πακέτο των ομάδων με τις οποίες έχει ήδη συμφωνία από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, προσφέρει ένα ποσό που μαζί με το διαφημιστικό χρόνο υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει από την κρατική τηλεόραση και δεν θα μπορούσε να το κάνει ακόμη και αν τον ικανοποιεί καθώς στη συμφωνία που είχε με τηNOVAείχε παραχωρήσει στο συνδρομητικό το δικαίωμα της τελευταίας προσφοράς.

Έτσι σε περίπτωση που ηNOVAθέλει να διατηρήσει στο πακέτο της τον ΠΑΟΚ μπορεί να του κάνει βελτιωμένη πρόταση σε σχέση με την καλύτερη από αυτές που ενδεχόμενα θα έχει στα χέρια της η διοίκηση του Δικέφαλου.

Όλα αυτά αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο ΠΑΟΚ που ήταν και η πρώτη ομάδα που έκανε ξεχωριστή συμφωνία με το συνδρομητικό το καλοκαίρι του 2017, μπορεί να εκμεταλλευτεί την υπεραξία που έχει δώσει στα τηλεοπτικά του δικαιώματα η ανάδειξη του σε πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας.

Η μέχρι τώρα συζήτηση με την ΕΡΤ πάντως δεν περιλαμβάνει ακόμη τουλάχιστον, τα φιλικά του καλοκαιριού, αλλά και τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα προκριματικά του ChampionsLeague.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ