ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μήνυμα στον κόσμο του λίγο πριν από τον ημιτελικό με Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους του που θα βρεθούν στην Τούμπα στο σημερινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό να στηρίξουν την ομάδα τους για την πρόκριση και να την προστατέψουν με τη συμπεριφορά τους.

Λίγες ώρες πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην έδρα του, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση όπου ζητάει από τους οπαδούς του να προστατέψουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου:

"Η πρώτη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έρχεται το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε το πρώτο βήμα!

Αποφεύγουμε ακραίες συμπεριφορές. Δεν χρησιμοποιούμε πυρσούς, βεγγαλικά και κροτίδες. Προσέχουμε την συμπεριφορά μας, αλλά και των γύρω μας.

Οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 18:30. Από τις 19:15 θα υπάρχουν φραγμοί στους δρόμους για την άφιξη των αποστολών.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας είναι ανοιχτά από τις 09:00 για να εξυπηρετήσουν όσους έχουν επιλέξει να παραλάβουν από εκεί τα εισιτήριά τους.

Σεβόμαστε το άθλημα και στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας να πετύχει τον στόχο της!" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ώρα των ποδοσφαιριστών
ΠΑΟΚ: Ερωτήματα για το κέντρο της άμυνας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ