ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με την Κράσνονταρ του Μπεργκ αν περάσει τη Μπενφίκα

CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την UEFA να μην επιτρέπει αναμετρήσεις ανάμεσα σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ήδη πως αν αποκλείσει τη Μπενφίκα, στην επόμενη φάση τον περιμένουν οι Ρώσοι της Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ.

Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να περιμένει την κλήρωση της Τρίτης (1/9) για τα playoffs τουChampionsLeague. Μετά την κλήρωση της Δευτέρας (31/8) για τον 3οπροκριματικό γύρο της διοργάνωσης που τον έφερε αντίπαλο με την Μπενφίκα σε μονό προκριματικό στην Τούμπα γνωρίζουν ότι σε περίπτωση πρόκρισης θα πέσουν πάνω στην Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ

Και αυτό διότι εξαιτίας του κλειδάριθμου που δόθηκε στο ζευγάρι της Ντιναμό Κιέβου – Άλκμααρ με την Κράσνονταρ που βρίσκεται ήδη στα playoffs, λόγω της κατάστασης στις σχέσεις τηςΡωσίας με την Ουκρανία, στην ουσία δεν θα είναι κλήρωση, αλλά θα γίνει ορισμός.

Ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπενφίκα, θα αντιμετωπίσει τους Ρώσους και ο νικητής από το ζευγάρι Γάνδη -Ραπίντ Βιέννης το νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Κιέβου – Άλκμααρ. Έτσι το ενδιαφέρον στην κλήρωση της Τρίτης εστιάζεται στις έδρες, καθώς τα παιχνίδια στα playoffs θα είναι διπλά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ