ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Μίσιτς θέλει να μείνει και το δείχνει

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιόσιπ Μίσιτς εξέφρασε την επιθυμία του στον Ιβάν Σαββίδη να παραμείνει παίκτης του ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του δανεισμού του, ειδικά σε περίπτωση που παραμείνει ο Αμπέλ Φερέιρα. Τι ισχύει με την οψιόν αγοράς.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη αποφασίσει να κινήσουν τις διαδικασίες για την παραμονή του Γιόζιπ Μίσιτς στην Τούμπα και μετά το καλοκαίρι όταν και εκπνέει το συμβόλαιο του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ. Μάλιστα στην προσπάθεια τους αυτή έχουν ως "όπλο" και τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του Κροάτη ποδοσφαιριστή που στον ΠΑΟΚ περνά τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του.

Ήδη έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στη διοίκηση, την οικογένεια Σαββίδη και τον Μίσιτς, ο οποίος τους είπε ότι η επιθυμία του είναι να παραμένει στην Τούμπα και πως δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ, όπου η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΡΟΥΣΕΙΣ

Με σύμμαχο την επιθυμία του Μίσιτς οι άνθρωποι του Δικεφάλου και πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής του Μάριο Μπράνκο, έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους κρούσεις προς τη Σπόρτινγκ και προσπαθούν να διερευνήσουν τις προθέσεις των Πορτογάλων. Οι επαφές αυτές έχουν κυρίως να κάνουν με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του και που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στα 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να διαπιστώσουν αν και εφόσον στη Σπόρτινγκ έχουν διάθεση να διαπραγματευτούν τιμή μικρότερη από την ρήτρα αυτή για να τους παραχωρήσουν τα δικαιώματα του Μίσιτς, αν και όπως συνήθως συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ BUY OUT

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενημερώσει μέχρι τις 31 Μαΐου αν θα πληρώσει ή όχι το buy out του Κροάτη. Και λογικά θα το κάνει καθώς ο Μίσιτς μετά την φτωχή του παρουσία του στο πρώτο εξάμηνο του δανεισμού, φέτος έχει αναδειχθεί στον πολυτιμότερο μέσο του Δικεφάλου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ