ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι δεύτερες σκέψεις της Πόρτο για Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Οι δεύτερες σκέψεις της Πόρτο για Ολιβέιρα

Αλλαγή πλάνου από πλευράς Πόρτο για τον Σέρζιο Ολιβέιρα, που αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΟΚ, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Έκτορ Ερέρα στην Ατλέτικο.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος, Σέρζιο Ολιβέιρα, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του Δικεφάλου στην Τούμπα και το Λευκό Πύργο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Ίβηρα, ο οποίος προσαρμόστηκε χωρίς πρόβλημα. Ήδη έχει πετύχει τρία γκολ (κόντρα σε Ξάνθη, Ατρόμητο και Απόλλωνα) σε δέκα συμμετοχές (οι επτά εξ αυτών στο αρχικό σχήμα) στη Super League, ενώ έχει αγωνιστεί και δύο φορές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολιβέιρα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του πορτογαλικού Βορρά. Μπορεί να μη χωρούσε στα πλάνα του τεχνικού των δράκων και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Κονσεϊσάο, αλλά σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στη χώρα της Ιβηρικής τα δεδομένα μπορεί ν' αλλάξουν.

Porto's Porto's Hector Herrera celebrates with Porto's Sergio Oliveira, right, after scoring his side's first goal against Sporting in a Portuguese League soccer match at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Saturday, April 30, 2016.(AP Photo/Paulo Duarte)
Porto's Porto's Hector Herrera celebrates with Porto's Sergio Oliveira, right, after scoring his side's first goal against Sporting in a Portuguese League soccer match at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Saturday, April 30, 2016.(AP Photo/Paulo Duarte) AP

Έκτορ Ερέρα και Σέρζιο Ολιβέιρα πανηγυρίζουν γκολ του Μεξικανού

Όχι μόνο λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη, αλλά κυρίως επειδή αποχωρεί από το Ντραγκάο ο Έκτορ Ερέρα. Ο 29χρονος Μεξικανός διεθνής μέσος ήδη έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ατλέτικο και τον Ιούνιο μετακομίζει στη Μαδρίτη.

Στο συμβόλαιο δανεισμού του υπάρχει οψιόν αγοράς του, την οποία η Πόρτο έχει ορίσει στα 12.000.000 ευρώ, αλλά και όροι στο ενδεχόμενο να προκύψει συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή. Ο Δικέφαλος μπορεί να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του καταβάλλοντας αντίστοιχα το 50% της ρήτρας 6.000.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ