ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι εξελίξεις και το χρονοδιάγραμμα για τη Νέα Τούμπα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Την ώρα που στον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής (21/4) με τον Λεβαδειακό, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε την πρόταση του ΠΑΟΚ για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο της Νέας Τούμπας.

Σε συνεδρίαση του το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδόνας έδωσε θετική εισήγηση στην πρόταση του ΠΑΟΚ για τα όρια και τους άξονες του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου της Νέας Τούμπας.

Έτσι, εφόσον μετά την θετική εισήγηση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπάρξει αντίστοιχα έγκριση και από το Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Δευτέρας, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει στα επόμενα βήματα, καταθέτοντας το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Το χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει οι "ασπρόμαυροι" που ασχολούνται με το θέμα του γηπέδου τηρείται για την ώρα, τουλάχιστον, χωρίς καθυστερήσεις. Σύμφωνα με αυτό, το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο που στην ουσία θα καθορίσει εξ αρχής όλο το έργο της κατασκευής της Νέας Τούμπας θα είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο για κατάθεση τον Οκτώβριο. Πότε περιμένουν την έκδοση οικοδομικών αδειών; Όχι νωρίτερα από τον Ιανουάριο του 2020.

Την Παρασκευή (19/4) ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι μπορεί το παιχνίδι με το Λεβαδειακό να είναι το τελευταίο που έχει να δώσει εντός έδρας η ομάδα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και το τελευταίο που θα γίνει στην Τούμπα με τη σημερινή της μορφή. Πιθανότατα στην Τούμπα θα διεξαχθούν και οι αγώνες για τα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ