ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Φερέιρα ενόψει Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Fereira, PAOK (eurokinissi) EUROKINISSI

Τα προβλήματα με τις κάρτες αναγκάζουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, να ανακατέψει την τράπουλα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με τον Αμπέλ Φερέιρα να αντιμετωπίζει προβλήματα κυρίως στην αμυντική του γραμμή. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκινήσει τις δοκιμές του γνωρίζοντας πως δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Γιαννούλη και Ίνγκασον και τους τραυματίες Κρέσπο, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζαμπά.

Οι σκέψεις του προπονητή του Δικεφάλου για την αμυντική του γραμμή θέλουν τον Βιεϊρίνια να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Βαρέλα με το Μιχάι να είναι οι δύο στόπερ και το Μάτος κανονικά σε θέση δεξιού ακραίου αμυντικού.

Στο δίδυμο των χαφ οι επιλογές είναι συγκεκριμένες με τους Μίσιτς και Μαουρίσιο να παίρνουν φανέλα βασικού. Στην επιθετική γραμμή οι επιλογές είναι περισσότερες με το Λημνιό να έχει προβάδισμα για το ένα άκρο και τους Μπίσεσβαρ, Πέλκα αλλά και Καντουρί να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Στην κορυφή υπάρχει πάντα ο συναγωνισμός ανάμεσα σε Άκπομ και Σβιντέρσκι.

Προβάδισμα για την θέση κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου έχει, έναντι του Ζίβκοβιτς, ο Πασχαλάκης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ