ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι θέσεις του "δικεφάλου" στην Επιτροπή Εφέσεων

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα επιχειρήματα που παρουσίασαν οι νομικοί του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσαν για την υπόθεση με την Ξάνθη και η οποία κράτησε περισσότερο από εξήμισι ώρες.

Για περισσότερες από εξήμισι ώρες συνεδρίασε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη κατά της ποινής αφαίρεσης βαθμών που τους επιβλήθηκαν από το Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας.

Είναι χαρακτηριστικό πως η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 6:00 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε σαράντα λεπτά μετά τις δώδεκα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί καθώς αποφασίστηκε η εκδίκαση να συνεχιστεί την Τρίτη (17/3) το μεσημέρι (13:00).

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους νομικούς Αχιλλέα Μαυρομάτη, Λάμπρο Μπίρδα και Τάκη Μπαλτάκο αλλά και τον καθηγητή του Εμπορικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Κατσά.

Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου επιχειρηματολόγησαν προκειμένου η Επιτροπή Εφέσεων να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να μη μείνει στην εισήγηση της ΕΕΑ. Κάτι που έγινε και φάνηκε από τη χρονική διάρκεια της υπόθεσης.

Μεταξύ άλλων στις τοποθετήσεις τους τόνισαν ότι νομικά δεν υπάρχει κάποια απόδειξη των καταγγελιών για πολυιδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης «Θα πρέπει να αποδειχθεί η κυριαρχική επιρροή. Υπάρχουν αντιφατικοί ισχυρισμοί. Ρωτάνε για τον Καλπαζίδη και την RFA. Με ερωτήσεις θα βγάλετε απόφαση;» είπε στη δευτερολογία του ο Τάκης Μπαλτάκος απευθυνόμενος προς τους δικαστές.

«Το πόρισμα της Επιτροπής υπερέβαλλε σε ότι αφορά το παρένθετο πρόσωπο. Έκανε μια ερμηνεία που δεν έχει έρεισμα. Αφού δεν υπάρχει θέμα εξουσίας, δεν υπάρχει θέμα σύνδεσης. Ο Καλπαζίδης είναι συγγενής τρίτου βαθμού, δεν μπορεί να τεθεί ούτε ζήτημα έμμεσης σύνδεσης» είπε από την πλευρά του ο Θεόδωρος Κατσάς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ