ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ούτε με ΑΕΚ οι Βιεϊρίνια και Πέλκας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η μοναδική επιστροφή που θα έχει ο Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση με την ΑΕΚ θα είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που εξέτισε την ποινή για την αποβολή του στο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (01/07, 21:00) ο ΠΑΟΚ. Οι δύο ποδοσφαιριστές και σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι στον κρίσιμο για την δεύτερη θέση αγώνα με την Ένωση.

Η μόνη επιστροφή που μπορεί να περιμένει ο Αμπέλ Φερέιρα είναι αυτή του Ομάρ Ελ Καντουρί που στον αγώνα με τον Άρη εξέτισε την ποινή για την αποβολή του στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο "Καραισκάκης".

Σε ότι αφορά το μέτωπο των τραυματιών είναι πιθανό στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη να βρίσκονται στην αποστολή τουλάχιστον του Δικεφάλου ο Δημήτρης Πέλκας και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που βρίσκονται πιο κοντά στην επιστροφή τους στην αγωνιστική σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ο Λέο Ζαμπά που πέρασε σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις θα προσπαθήσει να προλάβει κάποια από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Λύση μέχρι την Τρίτη στις ανανεώσεις
ΠΑΟΚ: Η αλλαγή δεδομένων με τον Ουάρντα
Στοχ: "Χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα"
Super League: Ο Ιταλός Ντι Μπέλο στο ντέρμπι των Δικεφάλων
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ