ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Παναγιώτη ζεις…"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ / SUPERLEAGUE / PANIONIOS-PAOK
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ / SUPERLEAGUE / PANIONIOS-PAOK ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ξεχάσει τον Παναγιώτη Ποικιλίδη που πριν από πέντε χρόνια έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Ήταν βράδυ Παρασκευής, 23 Μαΐου του 2014, όταν η "μαύρη" είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Ποικιλίδη συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Απέραντη θλίψη απλώθηκε στις οικογένειες της ελληνικής Πάλης και του ΠΑΟΚ που τίμησε με όλο του το "είναι" όσο ήταν στη ζωή.

Ο Ολυμπιονίκης μας, "έφυγε" σε ηλικία 49 ετών, έχοντας έναν πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο δεν αντιμετωπίστηκε ούτε με την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί δύο μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Το πρωί της Παρασκευής (23/5) άρχισε να παρουσιάζει επιπλοκή ανεβάζοντας πυρετό, έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Το βράδυ, στη "Γενική Κλινική" όπου νοσηλευόταν, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία με την οποία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Κατέληξε σκορπίζοντας θλίψη στη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά, τους οικείους τους. αλλά και την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ της οποίας ήταν ενεργό μέλος και μέλος της διοίκησής της από τότε που είχε αναλάβει τα ηνία ο Θόδωρος Ζαγοράκης,to2007, αλλά και στα πρώτα χρόνια της εποχής Σαββίδη.

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για την θλιβερή επέτειο του χαμού του Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Ποικιλίδη είναι χαρακτηριστικό. "Πέντε χρόνια μετά κανείς δεν ξεχνάει. Παναγιώτη ζεις", τονίζεται σε αυτό.

ΠΑΟΚ: "Παναγιώτη ζεις…"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ