ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Παρουσιάζεται" ο Ρέμπε

ΠΑΟΚ: "Παρουσιάζεται" ο Ρέμπε
MOTIONTEAM

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει δημόσια για την στρατηγική και την φιλοσοφία πάνω στην οποία θα χτίσει τον νέο Δικέφαλο.

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στοInstagramπροανήγγειλε πως ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ,Όλαφ Ρέμπε θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα και θα μιλήσει για τη φιλοσοφία πάντως στην οποία χτίζεται ο Δικέφαλος

Η αλήθεια είναι ότι ο Γερμανός θα γίνει ο πρώτος, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μετά από πολύ καιρό που θα παρουσιαστεί επίσημα από την ομάδα και που θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για τον προγραμματισμό και τους στόχους που αναλαμβάνει.

Ο τελευταίος αθλητικός διευθυντής που παρουσιάστηκε επίσημα ήταν ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος με την σειρά του παρουσίασε ως νέο προπονητή του ΠΑΟΚ τον Ιγκόρ Τούντορ. Όσοι ανέλαβαν στην συνέχεια του πόστο του δεν μίλησαν ποτέ οργανωμένα σε συνέντευξη Τύπου. Ούτε ο Λούμπος Μίχελ, ούτε ο Μάριο Μπράνκο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν δημόσια τουλάχιστον για την φιλοσοφία τους όταν έπιαναν δουλειά στην Τούμπα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ