ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Πενηνταρίζει" ως αριστερός μπακ ο Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια αναμένεται να επιστρέψει στη γνώριμη για αυτόν θέση στο άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη στο ματς με τον Αστέρα.

Μπορεί στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ να είναι γραμμένο μόνο το όνομα του Λέο Ζαμπά ωστόσο ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Αμπέλ Φερέιρα έχει να κάνει με την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννούλη που στον αγώνα με τον Αστέρα θα εκτίσει την ποινή του για τις κάρτες που συμπλήρωσε.

Το πιο πιθανό σενάριο λέει ότι το κενό του Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ θατο καλύψει ο Βιεϊρίνια που δεν έχει αγωνιστεί εκεί μετά την επιστροφή του από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του.

Αν επιβεβαιωθεί η οπισθοχώρηση του αρχηγού τότε απέναντι στον Αστέρα ο Πορτογάλος θα συμπληρώσει 50 παιχνίδια στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικέφαλου όπου τον καθιέρωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δύο προηγούμενες σεζόν. Αγωνιζόμενος στη θέση αυτή ο Βιεϊρίνια έχει σκοράρει 6 γκολ και έχει δώσει 9 ασίστ κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παίξει τον ιδιαίτερο ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, που δίνει στον αριστερό του οπισθοφύλακα ο Αμπέλ Φερέιρα.

Βέβαια θα δημιουργηθεί κενό στη μεσαία γραμμή το οποίο θα καλυφθεί λογικά είτε από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είτε από τον Ομάρ Ελ Καντουρί ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μαροκινός.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΚ αφού εκτός του Μαροκινού έχει επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ και ο Άνχελ Κρέσπο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ακόμη μια προπόνηση για να δοκιμάσει τα πλάνα του, αυτή που θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στην Τούμπα και με την οποία θα ολοκληρωθεί η μίνι- προετοιμασία του Δικέφαλου για τον αγώνα της Κυριακής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ