ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Περιζήτητος ο Κουλούρης

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Atromitos, Koulouris, Panionios (eurokinissi) EUROKINISSI

Το μέλλον του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Ευθύμη Κουλούρη, αποτελεί ένα από τα θέματα αιχμής που θα πρέπει να κλείσουν στον ΠΑΟΚ.

Ο προγραμματισμός που κάνουν στον ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα πρέπει να απαντήσει σε ένα πολύ σημαντικό ερώτημα: «Θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ή θα παραχωρηθεί ο Ευθύμης Κουλούρης;».

Η απάντηση μόνο εύκολη δεν είναι. Λογικά τα 25 γκολ που πέτυχε φέτος με τη φανέλα του Ατρόμητου, σε όλες τις διοργανώσεις, ο Έλληνας επιθετικός, θα έπρεπε να αποτελούν εισιτήριο για μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να αποτελέσουν… διαβατήριο για μια ομάδα του εξωτερικού από αυτές που έχουν βάλει στις λίστες τους τον 23χρονο φορ.

Στο Βέλγιο δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μετά την Άντερλεχτ και η Σταντάρ Λιέγης ενδιαφέρεται για τον Ευθύμη Κουλούρη, ο εκπρόσωπος του οποίου δραστηριοποιείται στη Γερμανία και μπορεί εύκολα να φέρει προτάσεις στον ΠΑΟΚ για τον πελάτη του.

Άλλωστε με τη χρονιά που έχει κάνει φέτος και ο ίδιος ο Κουλούρης δύσκολα θα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα επιστρέψει στην Τούμπα για να αποτελεί μια εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης του Δικέφαλου. Εκεί όπου με τα σημερινά δεδομένα προτεραιότητα, έναντι ακόμη και του Σβιντέρσκι, είναι ο Τσούμπα Άκπομ.

Όλα τα παραπάνω είναι ακόμη θεωρητικά. Στην πράξη θα φανεί αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι ο Ευθύμης Κουλούρης έχει φτάσει στο «πικ» του και είναι η ώρα να αποδώσει οικονομικά η επένδυση που έχει κάνει πάνω του όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ή αν θεωρούν πως ο παίκτης μπορεί και αγωνιστικά να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και παράλληλα να αυξήσει και άλλο την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Είναι πάντως χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η ενδεικτική χρηματιστηριακή αξία του Κουλούρη ήταν στο 1 εκατομμύριο πέρυσι το Μάιο και έχει φτάσει στα 3 εκατομμύρια μετά από 12 μήνες. Μπορεί να ανέβει και άλλο; Άγνωστο…

Για την ώρα πάντως το πιθανότερο σενάριο λέει πως αν έρθει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του κοντά σε αυτό το ποσό, στα 3 εκατομμύρια, στην Τούμπα θα την εξετάσουν πάρα πολύ σοβαρά. Πολύ περισσότερο αν και ο ίδιος ο Κουλούρης έχει αποφασίσει πως το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι σε κάποιο από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι, πλέον, στη Θεσσαλονίκη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ