ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πετάειγια Γερμανία ο Λημνιός

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Λημνιός θα ταξιδέψει την Τρίτη (8/9) για την Κολωνία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη γερμανική ομάδα η οποία προσφέρει στον ΠΑΟΚ 3 εκατ. ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Λημνιός θα αγωνίζεται στην Bundesliga την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα φορά τη φανέλα της Κολωνίας. Η πρόταση των Γερμανών στον ΠΑΟΚ στα 3 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά οι 300 χιλιάδες ευρώ που θα πάρει δικαιωματικά ο Ατρόμητος από τον οποίο απέκτησε τον παίκτη ο Δικέφαλος, φαίνεται να ικανοποιεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έτσι ο νεαρός εξτρέμ θα ταξιδέψει για την Κολωνία την Τρίτη (8/9) για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του.

Επίσης η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κρατήσει και ένα ποσοστό 15% στα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή που έμπαινε στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με το Δικέφαλο.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ

Η προοπτική της Bundesliga δεν μπορεί να αφήνει ασυγκίνητο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα και η προσφορά της Κολωνίας στον παίκτη για συμβόλαιο που, σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρώτο χρόνο της ισχύος του θα του αποφέρει 750 χιλιάδες ευρώ μοιάζει να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ