ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πληθαίνουν οι μνηστήρες για τον Κουλούρη

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΣΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Κουλούρης EUROKINISSI SPORTS

Και η Γαλατασαράι μπαίνει στο χορό των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Ευθύμη Κουλούρη. Στάσης αναμονής κρατά ο ΠΑΟΚ που περιμένει προτάσεις.

Ο Ευθύμης Κουλούρης, πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, ο "Έλληνας Μπενζεμά" σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα fanatic, εξελίσσεται σε μήλον της έριδος για πολλές ομάδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, μετά την Φενερμπαχτσέ και η Γαλατασαράι έχει στις λίστες της τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και μάλιστα τον παρακολουθεί από το Γενάρη και μετά.

Και δεν είναι μόνο αυτές. Τα 25 γκολ που έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα τον έχουν βάλει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, που βλέπουν σε αυτόν σημαντικές προοπτικές εξελίξεις.

Για παράδειγμα, πρόσφατα η Τουλούζ έκανε μια διερευνητική πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ, ζητώντας να μάθει τις απαιτήσεις του Δικέφαλου και η απάντηση που πήρε μάλλον δεν την ικανοποίησε.

Οι πληροφορίες λένε πως οι Γάλλοι ήταν διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα επιθετικό, ίσως ακόμη και τρία, αλλά στην Τούμπα εκτιμούν πως μπορεί να έχουν καλύτερες προσφορές.

Στον ΠΑΟΚ κρατούν στάση αναμονής, βλέποντας πως ο 23χρονος φορ μπορεί να φέρει αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκές, που για την ώρα πάντως δεν έχουν καταφτάσει στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Είναι γεγονός ότι είναι πολλές οι ομάδες που φαίνεται να παρακολουθούν την υπόθεση Κουλούρη και κάποια στιγμή θα εκφράσουν και επίσημα το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας τις προτάσεις τους.

Ο Κουλούρης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, όπως φαίνεται να έχουν αποφασίσει και ο ΠΑΟΚ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Οι προτάσεις που θα έρθουν θα αξιολογηθούν και οι άνθρωποι του Δικέφαλου, προφανώς μετρώντας και την επιθυμία του παίκτη, θα επιλέξουν την καλύτερη δυνατή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ