ΠΑΟΚ

Poll: Ποιον προτιμάτε για αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς;

Poll: Ποιον προτιμάτε για αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς;

Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, ο ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά για τον επόμενο κάτοχο της φανέλας με το νούμερο 9. Διαλέξτε ποιος θα είναι ο διάδοχος του Σέρβου επιθετικού.

Στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες προτείνονται πολλοί ποδοσφαιριστές ως αντικαταστάτες του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ένας όμως θα πάρει το χρίσμα.

Μέχρι στιγμής δυο επιθετικοί δείχνουν να είναι οι επικρατέστεροι. Ο λόγος για τους Μάρκους Μπεργκ της Αλ Αϊν και ο Λέο Μπονατίνι των Γουλβς. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αλλά υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι...

Πληροφορίες θέλουν τον Κλαούντιο Κεσέρου της Λουντογκόρετς, τον συμπατριώτη του Λουτσέσκου να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις λίστες του ΠΑΟΚ. Μέσα σε αυτές είναι και ο 26χρονος Σουηδός της Αλαβές, Τζον Γκουϊντέτι, ο οποίος εξετάζεται σοβαρά. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να βγάλει από το κάδρο τον Ευθύμη Κουλούρη, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος που ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά αγωνίζεται στον Ατρόμητο ως δανεικός.

Πέντε επιλογές ποδοσφαιριστών για τον αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Εσείς ποιος προτιμάτε; Ποιος θα "κόλλαγε" καλύτερα με την ομάδα; Διαλέξτε!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ