ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ποσοστό νικών 84%

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα τέσσερα πρωταθλήματα της Super League ολοκληρώθηκαν καθώς έπεσε και η αυλαία στο Κ19 με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν με 84 νίκες και μόλις 2 ήττες σε 100 παιχνίδια.

Στα μέσα της εβδομάδας έπεσε η αυλαία και στο φετινό πρωτάθλημα Κ19 της Super League με τον ΠΑΟΚ που είχε εδώ και εβδομάδες φτάσει στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου να επικρατεί με 4-1 του Παναιτωλικού εκτός έδρας και να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία σε 30 παιχνίδια πέτυχε 28 νίκες και είχε μόλις δυο ισοπαλίες. Ρεκόρ ακόμα πιο εντυπωσιακό και από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που σε τριάντα ματς είχε 26 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι το συνολικό ποσοστό νικών των ομάδων του ΠΑΟΚ στα τέσσερα φετινά πρωταθλήματα της Super League σε επίπεδο Ανδρών, Νέων, Εφήβων και Παίδων που αγγίζει το 84% ή το ποσοστό ηττών του που είναι μόλις 2%.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε συνολικά και στα τέσσερα πρωταθλήματα 100 παιχνίδια στην κανονική τους διάρκεια και τερμάτισε στην κορυφή και των τεσσάρων. Εν συνεχεία στην τελική φάση και τα Final-4 σε Έφηβους και Παίδες έχασε τον τίτλο στο Κ17 και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Κ15.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά σε όλα τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και στα τέσσερα πρωταθλήματα θα δει πως ο δικέφαλος σε σύνολο 100 αγώνων πέτυχε 84 νίκες, είχε μόλις 2 ήττες που ήταν και οι δυο στο πρωτάθλημα των Εφήβων και παράλληλα είχε και 14 ισοπαλίες. Και ουσιαστικά στους 300 βαθμούς που διεκδίκησε και στα τέσσερα πρωταθλήματα πήρε τους 266.

ΟΜΑΔΑ ΜΑΤΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ
ΑΝΔΡΕΣ 30 26 4 -
ΝΕΟΙ 30 28 2 -
ΕΦΗΒΟΙ 24 15 7 2
ΠΑΙΔΕΣ 16 15 1 -
Σύνολο 100 84 14 2
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ