ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προς Premier League ο Παλίνια

ΠΑΟΚ: Προς Premier League ο Παλίνια

Ο Πορτογάλος μέσος της Σπόρτινγκ, Ζοάο Παλίνια, για τον οποίον ενδιαφέρθηκε έντονα ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να συνεχίσει στην Premier League σύμφωνα με τη Record.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Ζοάο Παλίνια πριν προχωρήσει την περίπτωση του Κροάτη μέσου, Φίλιπ Μπράνταριτς, για τον οποίον υπάρχει ήδη συμφωνία με την Κάλιαρι.

Άλλωστε ο Δικέφαλος είχε συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τη Σπόρτινγκ. Το εμπόδιο, ωστόσο, της Μπράγκα - στην οποία αγωνίζεται ο 24χρονος με τη μορφή διετούς δανεισμού (μέχρι το 2020) από τα λιοντάρια αποδείχθηκε απροσπέλαστο.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, Record, το μέλλον του Ίβηρα βρίσκεται στην Premier League. Ομάδα από την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος έχουν προσεγγίσει την ομάδα της Λισαβόνας, η οποία προσπαθεί να βρει άκρη με την Μπράγκα.

Ο Ζοάο Παλίνια πολύ μικρή ηλικία ανήκει στη Σπόρτινγκ και έχει κάνει 18 συμμετοχές με την πρώτη της ομάδα. Δόθηκε δανεικός στη Μορεϊρένσε, σε μια εποχή που θεωρούνταν παιδί-θαύμα, Μπελενένσες και στη συνέχεια στην Μπράγκα όπου συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας, Αμπέλ Φερέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ